Loading...

We Are We Do

Wij zijn We Do, een jonge creatieve studio uit Nijmegen. Al vanaf het begin af aan is het onze missie om werk te creëren dat ertoe doet en blijft hangen bij de kijker. Of we nu op zoek zijn naar een visuele identiteit, video of fotoserie, wij zorgen ervoor dat het je aandacht trekt. Film en fotografie zit in ons bloed.

We leren graag de mensen kennen waarmee we werken. Je zult dus snel genoeg ontdekken dat we oprechte gasten zijn die hard werken en gemakkelijk zijn in de omgang. Onze communicatie lijnen zijn kort en we zijn altijd bereid om de lat net iets hoger te leggen.

Dus heb je interesse om een tof project met ons te starten? Voel je vrij om ons een bericht te sturen of kom langs bij onze studio in de Splendorfabriek. Hit us up!

Video

Video krijgt een steeds belangrijkere rol in de (online) communicatie tussen jouw bedrijf en (potentiële) klanten en wij kunnen jou hiermee helpen. Geen saaie social content of bedrijfsfilm, maar een snel gemonteerde video die de boodschap op pakkende wijze overbrengt.

– Bedrijfsfilm
– Productfilm
– Trouwfilm
– Aftermovie
– Brand film
– Commercial

Fotografie

Van sterke campagnebeelden tot zakelijke portretten. Foto’s zijn dé aandachttrekker op jouw website, in reclame, bij campagnes of als content op social media. Wij kunnen jou helpen met het verzorgen van unieke beelden die aansluiten bij jouw organisatie of evenement.

– Bedrijfsfotografie
– Bruidsfotografie
– Productfotografie
– Reclamefotografie
– Event fotografie
– Fashion fotografie

Contact

We Do Studio
Gorterplaats 11b
65311 HZ, Nijmegen
e: info@wedostudio.nl
kvk: 60113561
btw: 853770694B01
TIMOTHY JONGMANS
t: +31 (0)6 239 48 444
e: timothy[at]wedostudio.nl
RICK VOORNEMAN
t: +31 (0)6 577 12 129
e: rick[at]wedostudio.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht